Coșul meu
Plată

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Valabilă: ȋncepând cu data de 01.06.2022.

  1. Introducere

Scopul site-urilor web ale companiei BioTech USA Kft. (în continuare: Operator de date) disponibile sub numele de domenii  https://biotechusa.ro și https://shop.biotechusa.ro (denumit în continuare „Site-ul web”)  este deservirea sportivilor, persoanelor care doresc să facă sport, publicului țintă conștient de sănătate, facilitarea contactului cu persoane interesate de sport și sănătate și oferirea unei interfețe online pentru împărtășirea experiențelor, și vânzarea produselor conexe.

În legătură cu prelucrarea datelor, Societatea noastră, în calitate de operator de date, informează prin prezenta utilizatorii Website-ului despre datele cu caracter personal gestionate pe Website, principiile și practicile acestuia în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, precum și despre organizarea și măsurile tehnice implementate pentru protejarea datelor cu caracter personal, precum și despre modul și posibilitățile de exercitare a drepturilor persoanei vizate în cauză.

Regulile de prelucrare a datelor pentru următoarele interfețe și servicii disponibile de pe Site pot fi găsite în documente informative separate, care sunt disponibile pe interfețele respective: Carieră, Buletin informativ, Program de loialitate, Aplicație pentru sportivi. Regulile detaliate de prelucrare a datelor referitoare la cookie-uri pot fi găsite de asemenea în documente informative separate.

Operatorul de date  nu poate fi răspunzător pentru corectitudinea datelor personale care i-au fost furnizate sau pentru autenticitatea acestora. Persoana, utilizatorul sau contractantul care a furnizat aceste date este singurul responsabil pentru caracterul adecvat al acestora.

La introducerea adresei de e-mail a oricărui utilizator, acesta este, de asemenea, responsabil pentru a se asigura că numai el/ea utilizează serviciul de la adresa de e-mail dată. Având în vedere această responsabilitate orice răspundere asociată cu autentificarea cu o anumită adresă de e-mail cade exclusiv ȋn sarcina utilizatorului care a furnizat adresa de e-mail.

În calitate de operator de date, Biotech USA  prelucrează datele personale în mod confidențial, în conformitate cu legislația privind protecția datelor și recomandările internaționale și în conformitate cu conținutul prezentului document informativ. În protecția datelor cu caracter personal ale partenerilor și utilizatorilor săi de servicii, Operatorul de date consideră că este extrem de importantă respectarea dreptului de informare a utilizatorilor Site-ului. Operatorul tratează datele personale în mod confidențial și ia toate măsurile de securitate, tehnice și organizatorice care garantează securitatea datelor.

Operatorul de date are dreptul de a modifica în mod unilateralprezenta informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, fără informarea prealabilă.. Operatorul de date informează utilizatorii despre modificări prin interfața Site-ului. După încărcarea Site-ului, vizitatorii vor fi informați despre modificarea acestei secțiuni într-o fereastră pop-up, în care pot accesa informațiile făcând clic pe link. Bifând caseta de selectare din fereastra pop-up, vizitatorul poate exprima acceptarea informațiilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal vă rugăm ne contactați prin e-mail la adresele menționate mai jos.

2. Datele Operatorului de date

Denumirea: Societate cu Răspundere Limitată BioTech USA Korlátolt Felelősségű Társaság

Sediul: 1033 Budapest, Huszti út 60.

Număr de înregistrare al companiei: 01-09-352550

Număr fiscal: 25114681-2-44

Autoritatea de înregistrare: Judecătoria Districtului Budapesta

Adresa poștală: 1033 Budapest, Huszti út 60.

Adresa de e-mail: webshop@biotechusa.ro

Număr de telefon: +36 1 453 2716

3. Detalii despre responsabilul cu protecția datelor al operatorului de date

Numele: Nádas Béla

Adresa poștală: 1277 Budapest, Pf. 83.

Adresa de e-mail: dpo.btu@dnui.hu

Număr de telefon: (1) 788 3035

4. Activitățile de prelucrare a datelor ale Operatorului de date pe site-ul https://shop.biotechusa.ro

Vă rugăm să rețineți că, în cazul prelucrării datelor în baza consimțământului, aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării datelor efectuate în baza consimțământului anterior retragerii.

Vă rugăm să rețineți că aveți dreptul să vă exprimaţi în orice moment dreptul la opoziție împotriva prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în interesul legitim al Operatorului de date sau al unei terțe părți. În cazul în care există o justificare legală privind prelucrarea, care prevalează intereselor și drepturilor garantate ori există un interes public ori scopul este determinat de  constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, putem continua prelucrarea datelor.

A) Deschiderea unui cont

Datele personale prelucrate: nume, adresa de e-mail, declarație despre ȋmplinirea vârstei de 18 ani, date de achiziţie (adresa de livrare, adresa de facturare), data nașterii și genul.

Scopul prelucrării datelor: deschiderea contului utilizatorului pentru facilitatea plasării comenzilor, scurtarea timpului procesului de comandă, comandarea din nou a bunurilor comandate anterior, listarea comenzilor anterioare, informarea mai eficientă a clienților despre oportunitățile de cumpărături.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contract.

Durata prelucrării datelor: Operatorul de date va păstra datele cu caracter personal utilizate la deschiderea contului pentru o perioadă de 3 ani de la ultima utilizare sau, în lipsa utilizării, de la înregistrare (perioada de inactivitate). Operatorul de date șterge datele personale obținute în timpul înregistrării imediat după expirarea perioadei de inactivitate.

Destinatari Shopify International Ltd. (adresa: 2nd Floor, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 Xn32), ca parte a serviciului furnizat prin care datele personale pot fi transferate în Canada și Compania EMARSYS eMarketing SystemsAG (sediul: 1150 Wien Märzstrasse 1., număr de înregistrare al companiei: FN 197024t, număr fiscal: ATU50359801, număr de telefon: 01/4782080-0, www.emarsys.com, E-Mail: vienna@emarsys.com, weblap: https://www.emarsys.com/en/).

 B) Abonarea la newsletter

Datele personale prelucrate:  adresa de e-mail.

Scopul prelucrării datelor: transmiterea de mesaje cu oferte și promoții existente la produsele comercializate.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind efectuată în baza consimțământului persoanei vizate.

Durata prelucrării datelor: Operatorul de date va păstra datele cu caracter personal utilizate pentru transmiterea de newslettere pentru o perioadă de 3 ani sau până la retragerea consimțământului.

Destinatari Shopify International Ltd. (adresa: 2nd Floor, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 Xn32), ca parte a serviciului furnizat prin care datele personale pot fi transferate în Canada și Compania EMARSYS eMarketing SystemsAG (sediul: 1150 Wien Märzstrasse 1., număr de înregistrare al companiei: FN 197024t, număr fiscal: ATU50359801, număr de telefon: 01/4782080-0, www.emarsys.com, E-Mail: vienna@emarsys.com, weblap: https://www.emarsys.com/en/).

 C) Program de loialitate și utilizarea contului pentru comenzi

Datele personale prelucrate: nume, adresa de e-mail, declarație despre ȋmplinirea vârstei de 18 ani, date de achiziţie (data achiziției, tipul produselor achiziționate, date referitoare la colectarea și răscumpărarea punctelor, detalii de autentificare), și, dacă chestionarul de extindere a profilului face parte din Programul de loialitate, data nașterii și genul.

Scopul prelucrării datelor: înregistrarea persoanelor în magazinul online, diferențierea între ele, verificarea existenței condiţiilor ȋncheierii unui contract (vârsta de 18 ani), asigurarea funcțiilor de înregistrare în magazinul online: scurtarea timpului procesului de comandă, re-comandarea bunurilor comandate anterior, listarea comenzilor anterioare, aplicarea reducerilor aferente Programului de loialitate.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contract

Durata prelucrării datelor: Operatorul de date gestionează lista de participanți până la participarea la Programul de loialitate sau anularea înregistrării ȋn magazinul online, dar nu mai târziu de 3 ani de la ultima utilizare sau, în lipsa utilizării, de la înregistrare (perioada de inactivitate). Operatorul de date șterge datele personale obținute în timpul înregistrării imediat după expirarea perioadei de inactivitate. Datele personale vor fi șterse în cazul solicitării de ștergere a unui utilizator înregistrat, cel târziu la sfârșitul termenului limită de procesare a cererii.

Destinatari:  Shopify International Ltd. (adresa: 2nd Floor, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 Xn32), ca parte a serviciului furnizat  și compania EMARSYS eMarketing SystemsAG (sediul: 1150 Wien Märzstrasse 1., număr de înregistrare al companiei: FN 197024t, număr fiscal: ATU50359801, număr de telefon: 01/4782080-0, www.emarsys.com, E-Mail: vienna@emarsys.com, weblap: https://www.emarsys.com/en/).

Următoarea companie participă la dezvoltarea Programului de loialitate și la furnizarea fundalului interfeței în numele Operatorului de date în calitate de Persoană împuternicită: Antavo Ltd. (sediul: 9th floor, 107 Cheapside, London EC2V 6DN, United Kingdom; Număr de înregistrare al companiei: 8046168; număr fiscal: GB137725793; pagină web: https://www.antavo.com/). Operatorul de date prelucrează următoarele date: data abonamentului, valoarea și mărimea achiziției, login, data cumpărării (activităţi privind colectarea de puncte și folosirea punctelor de fidelitate), tip de produs achizitionat, genul, data nașterii.

Consumatorii își pot evalua produsele după ce le-au achiziționat folosind aplicația Judge.me. Detalii despre firma de prelucrare a datelor: Judge.me LLC (Box 7403, Jackson, Wyoming 83002, USA)

În plus, societățile partenere Operatorului de date au acces la datele dumneavoastră personale ȋn scopul operării Programului de loialitate și pentru a oferi reduceri.

 D) Înregistrarea ȋn programul Lifestyle 

Datele personale prelucrate: nume, adresa de e-mail, declarație despre ȋmplinirea vârstei de 18 ani, date de achiziţie (data achiziției, tipul produselor achiziționate, date referitoare la colectarea și răscumpărarea punctelor, detalii de autentificare), și, dacă chestionarul de extindere a profilului face parte din Programul Lifestyle , data nașterii și genul.

Scopul prelucrării datelor: desfășurarea Programului Lifestyle, evaluarea obiceiurilor de stil de viață pentru a satisface mai bine nevoile participanților, și informații mai eficiente pentru participanți despre cum să cumpere produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, și planuri de antrenament și diete elaborate de Operatorul de date.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contract.

Durata prelucrării datelor: Operatorul de date gestionează lista de participanți până la participarea la Programul Lifestyle  sau anularea înregistrării, dar nu mai târziu de 3 ani de la ultima utilizare sau, în lipsa utilizării, de la înregistrare (perioada de inactivitate). Operatorul de date șterge datele personale obținute în timpul înregistrării imediat după expirarea perioadei de inactivitate. Datele personale vor fi șterse în cazul solicitării de ștergere a unui utilizator înregistrat, cel târziu la sfârșitul termenului limită de procesare a cererii.

Destinatari:  Shopify International Ltd. (adresa: 2nd Floor, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 Xn32), ca parte a serviciului furnizat

Și compania EMARSYS eMarketing SystemsAG (sediul: 1150 Wien Märzstrasse 1., număr de înregistrare al companiei: FN 197024t, număr fiscal: ATU50359801, număr de telefon: 01/4782080-0, www.emarsys.com, E-Mail: vienna@emarsys.com, weblap: https://www.emarsys.com/en/).

Următoarea companie participă la dezvoltarea Programului de loialitate și la furnizarea fundalului interfeței în numele Operatorului de date :Antavo Ltd. (sediul: 9th floor, 107 Cheapside, London EC2V 6DN, United Kingdom; Număr de înregistrare al companiei: 8046168; număr fiscal: GB137725793; pagină web: https://www.antavo.com/), prelucrează următoarele date: data abonamentului, valoarea și mărimea achiziției, login, data cumpărării (activităţi privind colectarea de puncte și folosirea punctelor de fidelitate), tip de produs achizitionat, genul, data nașterii.

E) Cumpărături din magazinul online fără utilizarea unui cont

Datele personale prelucrate: nume, adresa de e-mail, declaraţie despre ȋmplinirea vârstei de 18 ani, adresa de facturare, adresa de livrare.

Scopul prelucrării datelor: înregistrarea comenzilor și îndeplinirea obligațiilor ce revin Operatorului – pregătire și livrare comandă.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contractDurata prelucrării datelor: datele vor fi stocate pentru o perioada de 3 ani de la plasarea comenzii

Destinatari: compania Shopify International Ltd. (adresa: 2nd Floor, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 Xn32), ca parte a serviciului furnizat prin care datele personale pot fi transferate în Canadacu care Uniunea Europeană dispune de o decizie de conformitate și Antavo Ltd. (sediul: 9th floor, 107 Cheapside, London EC2V 6DN, United Kingdom; Număr de ȋnregistrare firmă: 8046168; Număr fiscal: GB137725793; pagină web: https://www.antavo.com/)

 F) Incheierea contractului (lansarea și procesarea unei comenzi)

Datele personale prelucrate: numele, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare numărul de telefon, numărul comenzii, valoarea comenzii, modalitatea de plată, informații de plată.

Scopul prelucrării datelor: inițierea comenzii, confirmarea prin e-mail a comenzii pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contractDurata prelucrării datelor: 3 ani de la data procesării comenzii.

 G) Executarea contractu

i) Livrare

Datele personale prelucrate: nume, adresă de e-mail, adresa de livrare, număr de telefon, număr de comandă,valoarea comenzii.

Scopul prelucrării datelor: livrarea produselor comandate.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contractDurata prelucrării  datelor: 3 ani de la data procesării comenzii.

Destinatari: Express One Hungary Kft. (adresa: 1239 Budapest, Európa utca 12. L1. épület; informațiile privind prelucrarea datelor sunt disponibile la următoarele detalii de contact:  https://expressone.hu/wp-content/uploads/2021/10/ASZF-2021_10_22.pdf ).

 ii) Plată

Datele personale prelucrate: numele, adresa de expediere, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de e-mail, valoarea comenzii, adresa IP, data și ora tranzacției.

Scopul prelucrării datelor: plata produselor comandate.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului b) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR prelucrarea fiind necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de a încheia un contractDurata prelucrării datelor: 3 ani de la data procesării comenzii.

Destinatari:  prestator de servicii SimplePay societatea OTP Mobil Kft. (adresa: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.; informațiile privind prelucrarea datelor sunt disponibile la datele de contact de mai jos: http://simplepay.hu/old/docs/201804/simplepay_b2b_aszf_20180416.pdf ).

Stripe Payments Europe Limited, în calitate de furnizor al serviciului Stripe (adresa: C/OA & L Goodbody, Ifsc, North Wall QuayDublinD01 H104, Irlanda; informațiile privind prelucrarea datelor sunt disponibile la https://stripe.com/en-hu/privacy ).

iii) Facturare

Datele personale prelucrate: numele, adresa de facturare, numărul comenzii, valoarea comenzii.

Scopul prelucrării datelor: emitere de chitanţă (emitere de factură), , înregistrarea tranzacțiilor în contabilitate.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: pe baza punctului c) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR obligația legală a Operatorului de date

Durata prelucrării datelor: 8 ani.

Destinatari:  compania IFS Hungary Kft. (adresa: 1132 Budapest, Váci út 22-24.).

 iv) Returnarea produsului ȋn cazul exercitării dreptului de retragere

Datele personale prelucrate: numele, adresa de livrare, numărul comenzii, valoarea comenzii, data la care a fost plasată comanda.

Scopul prelucrării datelor: satisfacția solicitării clientului (rambursarea banilor).

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: pe baza punctului c) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR obligația legală a Operatorului de date.

Durata prelucrării datelor: 3 ani de la data recepționării formularului de retur.

H) Evaluarea produsului

Datele personale prelucrate: denumirea dată la evaluare, alte date personale furnizate în textul evaluării.

Scopul prelucrării datelor: furnizarea de evaluări de produse sub formă de text și puncte, publicarea evaluării pe site.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: în  baza punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR, respectiv consimțământul persoanei vizate.

Durata  prelucrării datelor: până la retragerea consimțământului. Pentru a se asigura că stocarea datelor cu caracter personal este limitată la timpul necesar, operatorul de date șterge datele cu caracter personal chiar și fără retragerea consimțământului după 3 ani de la data furnizării acestora.

Destinatari:  Antavo Ltd. (sediul: 9th floor, 107 Cheapside, London EC2V 6DN, United Kingdom; Număr de înregistrare al companiei: 8046168; Cod fiscal: GB137725793; pagină web: https://www.antavo.com/).

I) Contact în fereastra de chat

Datele personale prelucrate: numele, adresa de e-mail, alte informații personale furnizate în mesaj.

Scopul prelucrării datelor: oferirea de răspunsuri la mesajele / solicitările / întrebările primite.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: pe baza punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR consimțământul persoanei vizate.

Durata prelucrării datelor: a) în lipsa unui răspuns, 15 zile de la trimiterea răspunsului Operatorului de date. b) 1 zi de la primirea răspunsului dvs. la conversație.

Destinatari:  furnizor al interfeței de comunicare Zendesk Inc. (adresa: 1019 Market St., San Francisco, California, USA 94103-1612).

 

5. Activitățile de prelucrare a datelor ale Operatorului de date pe site-ul https://biotechusa.ro

A) Contact

Datele personale prelucrate: nume, adresă de e-mail, număr de telefon, alte date personale furnizate în textul scrisorii.

Scopul prelucrării datelor: trimiterea de răspunsuri la mesajele primite.

Temei juridic pentru prelurarea datelor: pe baza punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR consimțământul persoanei vizate.

Durata prelucrării datelor: a) în lipsa unui răspuns, 15 zile de la trimiterea răspunsului Operatorului de date. b) 1 zi de la primirea răspunsului dvs. la conversație.

B) Utilizarea secțiunii Răspunsuri ale experților

Datele personale prelucrate: nume, adresă de e-mail, sex, vârstă, greutate, înălțime, alte date personale furnizate în textul scrisorii.

Scopul prelucrării datelor: răspunsul la mesajele primite, cu acordul persoanei vizate, afișând întrebarea persoanei vizate și răspunsul Operatorului de date pe site (în care nu figurează numele complet sau adresa de e-mail ale persoanei vizate).

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: pe baza punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR consimțământul persoanei vizate.

Durata  prelucrării datelor: până la retragerea consimțământului persoanei vizate. Pentru a se asigura că stocarea datelor cu caracter personal este limitată la perioada de timp necesară, Operatorul de date va șterge datele cu caracter personal fără retragerea consimțământului după 2 ani de la data furnizării acestora.

Destinatari: experţii de la secţiunea Răspunsuri ale experților.

6. Activitățile de prelucrare a datelor ale operatorului de date atât pe https://shop.biotechusa.ro , cât și pe https://biotechusa.ro

A) Cookie

ID-urile anonime ale vizitatorilor (cookie-uri) sunt fișiere sau informații care sunt stocate pe computerul dumneavoastră (sau pe alte dispozitive compatibile cu internet, cum ar fi smartphone-ul sau tableta) atunci când vizitați unul dintre site-urile noastre web. Un cookie conține de obicei numele site-ului de pe care l-aţi primit, propria „durată de viață” (adică, cât timp rămâne pe dispozitivul dvs.) și valoarea sa, care este de obicei un număr unic generat aleatoriu.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza mai bine site-urile noastre în viitor, să vă oferim produsele noastre în funcție de interesele și nevoile dumneavoastră, ușurând astfel utilizarea paginilor noastre. Cookie-urile ne ajută să vă facilităm activitățile viitoare și să îmbunătățim experiența în timpul utilizării site-urilor noastre. Cookie-urile sunt, de asemenea, folosite pentru a genera statistici anonime, agregate, astfel încât să putem înțelege mai bine modul în care oamenii folosesc paginile noastre și astfel să le îmbunătățim structura și conținutul.

În ceea ce privește durata lor, există așa-numitele cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Cookie-urile de sesiune sunt temporare, adică rămân pe dispozitivul dumneavoastră până când părăsiți site-ul nostru. Cookie-urile persistente rămân pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp, de la câteva zile la câțiva ani..

Alte site-uri colectează, de asemenea, informații folosind etichete de pixeli care pot fi partajate cu terțe părți. Acest lucru sprijină direct activitățile noastre promoționale și dezvoltarea site-ului web. De exemplu, informațiile de utilizare a site-ului web ale vizitatorilor noștri pot fi partajate cu agențiile de publicitate, astfel încât să putem folosi publicitatea online pe site-urile noastre mai eficient.

Puteți modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau puteți solicita o alertă când cookie-urile sunt setate pe dispozitivul dvs. Există mai multe moduri de a gestiona cookie-urile. Consultați informațiile despre browser sau pagina de ajutor pentru a afla mai multe despre setările browserului și despre cum să le modificați!

Dezactivarea cookie-urilor pe care le folosim poate afecta experiența în timp ce sunteți pe site-ul nostru. De exemplu, este posibil să nu puteţi accesa anumite părți ale site-ului BioTechUSA sau să nu primiți informații personalizate atunci când vizitați un site BioTechUSA.

Dacă utilizați diferite instrumente pentru a vizualiza și accesa site-urile web BioTechUSA (de exemplu, computer, smartphone, tabletă etc.), asigurați-vă că fiecare browser de pe aceste dispozitive este setat în funcție de nevoile dvs. de cookie-uri.

Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se încadrează în următoarele categorii:

Necesare

Aceste cookie-uri ajută la utilizarea site-ului web prin activarea funcțiilor de bază, cum ar fi navigarea pe pagină. Site-ul web nu poate funcționa corect fără aceste cookie-uri.

Preferințe

Aceste cookie-uri permit site-ului web să rețină informații care modifică comportamentul sau aspectul site-ului web, cum ar fi limba sau regiunea utilizată. Acceptarea acestor cookie-uri este opțională.

Marketing

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmări vizitatorii site-ului web. Scopul este de a afișa anunțuri relevante și interesante pentru acel vizitator, făcându-le mai valoroase pentru editori și agenții de publicitate ca și terți. Acceptarea acestor cookie-uri este opțională.

Altele

Aceste cookie-uri sunt clasificate cu ajutorul furnizorilor individuali de cookie-uri. Acceptarea acestor cookie-uri este opțională.

Informații detaliate despre cookie-urile utilizate pe site-uri web pot fi găsite în Politica de cookie-uri.

Când intrați pentru prima dată pe site, în partea de jos a ecranului va apărea o fereastră, care conține Politica privind cookie-urile, care conține o descriere a fiecărui cookie utilizat pe site, funcția și durata acestuia.

Cookie-urile pot fi activate făcând clic pe butonul „Accept toate cookie-urile”. Faceți clic pe butonul „Setări cookie” pentru a activa și dezactiva cookie-urile stocate de fiecare grup (categorie).

Cookie-urile pot fi pornite sau dezactivate în grupuri (pe categorii) iar funcționarea cookie-urilor corespunzătoare poate fi confirmată prin apăsarea butonului „Accept”.

Dacă pe site sunt folosite cookie-uri noi, acestea trebuie acceptate și activate. În acest caz, în partea de jos a ecranului, va apărea din nou fereastra și va evidenția grupurile de cookie-uri în care a avut loc modificarea. Noile cookie-uri vor fi acceptate așa cum este descris mai sus.

Desigur, este posibil să vizualizați și să modificați cookie-urile acceptate anterior în orice moment. Puteți face acest lucru făcând clic pe butonul de mai jos:  Setări cookie.

Dacă unul dintre cookie-uri stochează și date personale, un avertisment în acest sens poate fi găsit în descrierea acelui cookie.

Participă la prelucrarea datelor colectate de cookie-uri compania Emarsys eMarketing Systems AG (adresa: Märzstrasse 1, 1150 Vienna, Austria).

B) Profilare

Profilarea este evaluarea caracteristicilor personale ale persoanelor fizice în contextul oricărei prelucrări automate a datelor cu caracter personal, în special analiza și prognozarea caracteristicilor referitoare la preferințele sau interesele personale, locația sau mișcările persoanei vizate.

Cu ajutorul profilării, Operatorul de date vă poate trimite oferte și mesaje specifice, personalizate pe baza comenzilor dumneavoastră anterioare și a comportamentului online.

Datele necesare pentru profilare pot fi obținute de către Operatorul de date prin următoarele activități:

- completarea chestionarul de extindere a profilului: numele, adresa de e-mail, data nașterii, sexul, scopul (care este scopul consumului de produse pentru suplimente alimentare? de ex.: fibrare, dietă, creștere ȋn greutate).

- cumpărături online: date de cumpărare (ce, când, pentru cât, de unde, modalitate de plată).

- navigare pe site, comportament pe site: utilizarea paginii (pagina vizitată este pagina produsului, pagina categoriei, conținutul coșului, căutare).

Pe baza datelor privind achizițiile și comportamentul, Emarsys eMarketing Systems AG utilizează inteligența artificială pentru a determina datele utilizatorilor pe care Operatorul de date le poate folosi pentru a crea segmente care îi permit să desfășoare campanii personalizate.

Datele personale prelucrate: a) date colectate de la persoana vizată: nume, adresă de e-mail, oraș, cod poștal, data nașterii, număr de telefon, sex, date de cumpărare, adresa IP (de la care s-a primit înregistrarea); b) nu sunt date colectate, derivate de la persoana vizată (bazat pe predicție, bazat pe algoritmul de învățare automată): produsele preferate, categoriile preferate, timpul și durata ultimei vizite web; c) ȋn plus, există și alte date pe care Operatorul de date le poate filtra și crea segmente bazate pe acestea: interacțiune prin e-mail (deschidere /click/ afinitate pentru categoriile de e-mail, de pe ce dispozitiv, din ce oraș a făcut click/ a deschis), ciclul de viață al achiziției de utilizator, statutul clientului (bazat pe suma cheltuită), cheltuieli medii.

Scopul prelucrării  datelor: trimiterea de oferte și mesaje personalizate.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: pe baza punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR consimțământul persoanei vizate. Operatorul de date folosește cookie-uri de marketing pentru profilare; astfel, consimțământul pentru profilare poate fi exprimat prin acceptul utilizării cookie-urilor de marketing. Pentru utilizarea informațiilor obținute direct de la persoana vizată în scopuri de marketing este obținut consimțământul expres în acest sens înainte de orice acțiune de profilare.

Durata prelucrării datelor: până la retragerea consimțământului persoanei vizate. Pentru a se asigura că stocarea datelor cu caracter personal este limitată la perioada necesară, operatorul de date va șterge datele cu caracter personal fără retragerea consimțământului după 3 ani de la data la care au fost furnizate.

Destinatari:  Emarsys eMarketing Systems AG (adresa: Märzstrasse 1, 1150 Vienna, Austria), precum și compania Antavo Ltd. (sediul: 9th floor, 107 Cheapside, London EC2V 6DN, United Kingdom; număr de ȋnregistrare firmă: 8046168; număr fiscal: GB137725793; pagină web: https://www.antavo.com/)

C) Activități de remarketing

Remarketingul permite Operatorului de date să afișeze reclame persoanelor care au vizitat anterior site-ul web.

Datele prelucrate: cookie-uri specifice activității.

Scopul prelucrării datelor: afișarea de reclame utilizatorilor anteriori pe Facebook, precum și pe Google.

Temei juridic pentru prelucrarea datelor: conform punctului a) aliniatului (1) articolului 6 din GDPR consimțământul persoanei vizate acordat pentru plasarea cookie-urilor de remarketing.

Durata prelucrării datelor: persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri de remarketing, prin ștergerea cookie-urilor plasate în acest scop.

Destinatari: Emarsys eMarketing Systems AG (adresa: Märzstrasse 1, 1150 Vienna, Austria), care transmite reclama pentru a fi afișate conform instrucțiunilor Operatorului de date pentru Facebook Ireland Ltd. (adresa: 4 Grand Canal square, Grand Canal Harbour, D2 Dublin, Ireland; Facebook Ads), precum și pentru Google Inc. (adresa: 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) (Google AdWords).  

D) Altele

Activitatea de marketing online a Operatorului de date este coordonată și de un partener, care în îndeplinirea obligațiilor față de Operatorul de date are acces la unele date cu caracter personal stocate și prelucrate de către Operatorul de date, CoffeeBreak Consulting Kft. (sediul: 2030 Érd, Technikus utca 78.; Număr de înregistrare al companiei:13 09 189915, Cod fiscal: 26166124-2-13, Email: hello@thecoffeebreak.hu ).

Informațiile privind prelucrarea datelor care nu sunt enumerate în acest document vor fi furnizate în momentul colectării datelor.

 

De asemenea, vă informăm că autoritățile publice ( instanțe judecătorești, organe de cercetare penală, și oricare alte instituții publice) sau alte organisme care au fost autorizate prin lege pot contacta Operatorul de date pentru a furniza informații, a comunica date, a transfera documente sau a pune la dispoziție informații despre clienți / utilizatori.

Operatorul de date are obligația legală de a transmite autorităților date cu caracter personal, cu condiția ca autoritatea să fi indicat scopul exact și domeniul de aplicare al datelor, numai în măsura strict necesare atingerii scopului solicitării.

7. Drepturile vizitatorilor și utilizatorilor site-ului web legate de prelucrarea datelor

Puteți solicita informații gratuite despre detaliile prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, totodată puteţi să solicitați corectarea, ștergerea, restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră și să contestaţi împotriva prelucrării acestor date cu caracter personal. Cererile pot fi trimise la datele de contact ale Responsabilului cu protecția datelor menționate la punctul II de mai sus.

Operatorul de date va informa, fără întârzieri nejustificate, dar în orice caz în termen de o lună de la primirea cererii, despre măsurile luate în urma solicitării conform punctelor a) -f) de mai jos. Dacă este necesar, ținând cont de complexitatea cererii și de numărul de cereri, acest termen poate fi prelungit cu încă două luni. Operatorul de date va informa cu privire la prelungirea termenului în termen de o lună de la primirea cererii, indicând motivele întârzierii.

Dacă ați depus cererea electronic, datele vor fi furnizate electronic de către Operatorul de date, cu excepția cazului în care solicitați altfel.

În cazul în care Operatorul de date nu ia măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastră, vă va informa fără întârziere, dar nu mai târziu de o lună de la primirea cererii, despre motivele refuzului precum și despre faptul că puteți depune o plângere la o autoritate de supraveghere și despre alte căi de atac legale.

a) Dreptul de acces:aveţi dreptul de a solicita de la Operatorul de date confirmarea / infirmarea prelucrării datelor dumneavoastră, iar dacă operatorul confirmă prelucrarea datelor, aveți dreptul să aveți acces la datele cu caracter personal și la următoarele informații: scopul prelucrării datelor, categoriile de date cu caracter personal în cauză, destinatarii datelor, durata de prelucrare a datelor

b) Dreptul la rectificare:aveţi dreptul ca datele personale inexacte despre dvs. să fie rectificate de către operatorul de date fără întârzieri nejustificate, la cerere. Ținând cont de scopul prelucrării datelor, aveți dreptul să solicitați completarea datelor cu caracter personal incomplete. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar către care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate

c) Dreptul de ștergere a datelor („dreptul de a fi uitat”): Operatorul de date este obligat să vă șteargă datele cu caracter personal fără întârziere nejustificată la cerere dacă datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care au fost colectate, , vă retrageți consimțământul și nu există alt temei legal pentru prelucrare; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a îndeplini o obligație legală în temeiul dreptului Uniunii sau al statului membru aplicabil operatorului de date.

În cazul în care Operatorul de date a dezvăluit datele cu caracter personal și este obligat să le șteargă, acesta va lua măsurile rezonabile pentru a informa operatorii de date că ați solicitat ștergerea datelor cu caracter personal, aceștia având obligația de ale șterge dacă nu există alt temei de prelucrare.

d) Dreptul la opoziție:aveţi dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza intereselor legitime de date. În acest caz, Operatorul de date nu poate prelucra în continuare datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care dovedește că prelucrarea datelor este justificată de motive legitime imperioase care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal este în scopul profilării, aveți dreptul sau să vă opuneți în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest scop,

e) Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor: aveţi dreptul de a restricționa prelucrarea datelor la operatorul de date dacă contestați exactitatea datelor cu caracter personal sau prelucrarea datelor este ilegală, datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care au fost inițial prelucrate, dar le solicitați pentru a depune, executa sau proteja pretenții legale;.

f) Dreptul la portabilitatea datelor:dacă prelucrarea datelor se bazează pe consimțământ sau pe un contract, în vederea îndeplinirii unui contract și prelucrarea datelor este automatizată, aveți dreptul să solicitaţi și să primiți date cu caracter personal despre dvs. într-un format structurat, utilizat pe scară largă, care poate fi citit automat, sau să solicitați transferulcătre un alt operator de date.

g) Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități competente: Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de protecție a datelor:

Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30 sector 1, Cod poștal 010336, București România

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Pentru detalii suplimentare vă rugăm accesați pagina web a Autorității –  www.dataprotection.ro

8. Modul în care sunt stocate datele personale, securitatea prelucrării datelor

Serverele Operatorului de date sunt operate de societăți ce asigură securitatea datelor cu caracter personal, respectiv

Mongouse Kft. (adresa: 1117 Budapest, Budafoki út 183.)

Servergarden Kft. (adresa: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.)

Operatorul de date folosește și un serviciu de server, care este operat de o altă companie autorizată ce oferă suport în cazul unui incident: JLM PowerLine Kft. (adresa: 2111 Szada, Ipari park út 12-14.).

Operatorul de date va lua în considerare stadiul tehnicii și costurile de implementare, precum și natura, domeniul de aplicare, circumstanțele și scopurile prelucrării datelor și probabilitatea și gravitatea riscului pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice și implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate a datelor proporțional cu gradul de risc.

Operatorul de date va proteja datele prin măsuri adecvate, în special împotriva accesului neautorizat, modificării, transmiterii, dezvăluirii, ștergerii sau distrugerii, precum și împotriva distrugerii accidentale, deteriorării sau inaccesibilității ca urmare a modificărilor tehnologiei utilizate.

Sistemul și rețeaua IT ale Operatorului de date  sunt protejate împotriva fraudei asistate de calculator, spionajului, sabotajului, vandalismului, incendiilor și inundațiilor, precum și împotriva virușilor informatici, a hackingului de computer și a atacurilor de tip denial of service. Operatorul de date asigură securitatea cu proceduri de protecție la nivel de server și la nivel de aplicație.

Mesajele electronice transmise prin Internet, indiferent de protocol (e-mail, web, ftp etc.), sunt vulnerabile la amenințările de rețea care duc la activități neloiale, dispute contractuale sau dezvăluirea sau modificarea informațiilor. Pentru asigurarea protecției împotriva unor astfel de amenințări, Operatorul de date implementează  măsurile tehnice și organizatorice necesare și suficiente asigurării securității datelor,  monitorizează sistemele pentru identificarea din timp a oricărui posibil incident de securitate și pentru tratarea corespunzătoare a acestora Monitorizarea sistemului face, de asemenea, posibilă verificarea eficacității măsurilor de precauție luate.

Operatorul de date va ține o evidență a oricăror incidente de protecție a datelor, indicând faptele legate de incidentul de protecție a datelor, efectele acestuia și măsurile luate pentru remedierea acestuia.

9. Formularea de plângeri

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc încalcă prevederile legale privind protecția datelor, aveți dreptul de a acționa în justiție împotriva Operatorului de date și de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere: 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30 sector 1, Cod poștal 010336, București România

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Pentru detalii suplimentare vă rugăm accesați pagina web a Autorității –  www.dataprotection.ro